Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο φοιτητής που έσωσε τους συνεπιβάτες του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ιστορία ηρωισμού, μέσα στην τραγωδία με τη σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, αποκάλυψε μία γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος φοιτητής τις πρώτες κρίσιμες στιγμές της τραγωδίας, έσπασε μόνος του το τζάμι στο βαγόνι που βρισκόταν και έσωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους.

Ο λόγος για τον φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, που μάλιστα βρισκόταν στο 2ο βαγόνι, δίπλα στη φωτιά που ξέσπασε από τη σύγκρουση. Ο ίδιος, βγήκε σχεδόν αλώβητος.

«Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος» γράφει μεταξύ άλλων η γιατρός.

Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, Ανδρέας Αλικανιώτης ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.
Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη,αρχές και ήθος!
Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.