Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Εκκλήσεις από οικογένειες αγνοουμένων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έκκληση για να βρεθούν οι αγνοούμενοι μετά το τραγικό δυστύχημα των τρένων με τους 40 νεκρούς στα Τέμπη κάνουν οι οικογένειές τους. Χρησιμοποιούν κάθε δυνατό μέσο για να βρουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και δύο Κύπριοι, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από την στιγμή της απίστευτης σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρίσκεται ένας πατέρας που κρατάει στα χέρια του τις φωτογραφίες της αγνοούμενης φίλης του γιου του. Πρόκειται για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, η οποία αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε η κοπέλα από την Πάφο, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Μάλιστα όπως είπε «οι γονείς της έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα».

Και η οικογένεια του Κυπριανού Παπαϊωάννου προσπαθεί να μάθει για την τύχη του 23χρονου φοιτητή. Φίλοι και συγγενείς απευθύνουν έκκληση και μέσω social media προκειμένου να βρεθούν τα δύο παιδιά από την Κύπρο.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.