Συγκίνηση για τον Νικήτα και την Κέλλυ που κηδεύονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φίλοι και συγγενείς λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Νικήτα και την Κέλλυ, δύο από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η κηδεία του πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια εκκλησία, την ίδια ώρα, θα γίνει και η κηδεία της Καλλιόπης (Κέλλυς) Πορφυρίδου, φοιτήτριας Θεολογίας του ΑΠΘ και συντρόφου του Νικήτα.

Ο 23χρονος Νικήτας, δημότης Λαγκαδά, πυροσβέστης στο επάγγελμα ( υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών) και παράλληλα σπουδαστής στο τμήμα Ψυχολογίας, το μοιραίο βράδυ πήρε το τρένο μαζί με τη σύντροφό του, Καλλιόπη (Κέλλυ) Πορφυρίδου, από την Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους. Και οι δύο βρίσκονταν στο βαγόνι-εστιατόριο του τρένου.

Ο Νικήτας ήταν εγγονός του Νικήτα Μαλιόγλου, του θρυλικού βετεράνου άσου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, των τσαμουριών της δεκαετίας του ΄50 και του ’60.  Η Οικογένεια παρακαλεί όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν τα χρήματα στον Σύλλογο «Μιλάμε για τον Αυτισμό”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.