Στη φυλακή ο 46χρονος «νταής» της Αργυρούπολης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη φυλακή οδηγείται ο αποκαλούμενος «νταής της Αργυρούπολης» μετά την καταδίκη του σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξης για τον βαρύτατο ξυλοδαρμό της 41χρονης σύντροφου του τον Ιανουάριο του 2022.

Την καταδίκη του 47χρονου είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας ο οποίος μεταξύ άλλων στην αγορευσή του ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταθλητής του τζούντο κι όχι του …πινγκ πονγκ ήξερε τι μπορούσε να προκαλέσει με τα χτυπήματά του.

«Δεν μπορεί να χτυπάς με τέτοια δύναμη και να μην αποδέχεσαι εκείνη την ώρα ότι μπορεί να σκοτώσεις. Η σφοδρότητα των χτυπημάτων δείχνει ότι αποδέχθηκε το αποτέλεσμα», σημείωσε ο εισαγγελικός λειτουργός αμφισβητώντας και την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στο δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία αλλά και τον ισχυρισμό του περί βρασμού ψυχικής ορμής επειδή η 41χρονη του αποκάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση.

«Χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Ο 47χρονος κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη ενώ υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς και πως ήταν θυμωμένος από την αποκάλυψη της συντρόφου του για σχέση με άλλο πρόσωπο.

«Το απόγευμα και μετά ξεκίνησα μόνος μου πάλι να πίνω ρακί μέχρι τα ξημερώματα και κάποια στιγμή έκανα και χάσις. Και την ώρα που ξάπλωσα γύρισε και μου είπε θέλω να σου πω και κάτι άλλο ακόμη. Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό απ τη λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω τη βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα Όλγα Όλγα, δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 βγαίνει τηλεφωνητής το έκλεισα πήρα την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.