«Νιώθω σιχαμάρα» – Ξεσπά η μητέρα που καταγγέλλει τον βιασμό της 6χρονης κόρης της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων κατηγορείται πως ασέλγησε στο 6χρονο κορίτσι ο 43χρονος Ιρακινός, όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού. Ο άνδρας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. με τη γυναίκα να περιγράφει πώς ανακάλυψε τις πράξεις του ανθρώπου που θεωρούσε φίλο της.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η μητέρα της 6χρονης σημείωσε ότι έκανε «κολλητή παρέα» με τον άντρα που καταγγέλλει. «Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε. Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή», δήλωσε.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε στο Mega η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, η 6χρονη ήταν εμπύρετη. Ο 43χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. «Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε».

Η μητέρα πήρε τελικά την κόρη της από το σημείο υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ της περιοχής. «Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.