Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέα διακοπή της δίκης – «Είναι μία ψυχοφθόρα κατάσταση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του κατηγορούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε τον λόγο και ενημέρωσε πως άλλαξε εκ νέου συνήγορο υπεράσπισης και από ‘δω κι έπειτα θα εκπροσωπείται και πάλι από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος συνήγορός του.

 

Ωστόσο, ο κ. Παπαϊωαννίδης λόγω κωλύματος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη σημερινή δίκη και έτσι διεκόπη ξανά για τις 24 Απριλίου.

«Με υπομονή αντιμετωπίζει την εκ νέου διακοπή της δίκης η οικογένεια της Καρολάιν» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

«Είναι σε στάση αναμονής, είναι μία διαδικασία ψυχοφθόρα…περιμένουν να τελειώσει η διαδικασία για να ηρεμήσει και η μητέρα της Καρολάιν και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες» συμπλήρωσε.

 

Αναφορικά με τον συνάδερφό του, τον κ. Παπαϊωαννίδη, ο δικηγόρος δήλωσε πως ευελπιστεί, όπως έγινε στην εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, έτσι και τώρα να υπάρξει μία «υψηλού βαθμού αντιδικία, με αλληλοσεβασμό ώστε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να βγάλει μία δίκαιη απόφαση όπως και πρωτόδικα» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν συν έντεκα έτη κάθειρξη και έξι μήνες για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.