Μητέρα κρατούσε όμηρες τις κόρες της – Δεν τις άφηνε να πάνε ούτε σχολείο για μήνες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χωρισμένη μητέρα που δεν είχε επιμέλεια των παιδιών κρατούσε για 9 μήνες τις ανήλικες κόρες της κλεισμένες στο σπίτι της στον Βόλο και δεν τις άφηνε να πάνε ούτε σχολείο

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βόλο η αρπαγή τριών ανηλίκων κοριτσιών από τη μητέρα τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το gegonota.news η 40χρονη γυναίκα με δικαστική απόφαση είχε πάρει στο σπίτι της στον Βόλο για λίγες ημέρες τις τρεις κόρες της και δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα τους στη Ρόδο, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλειά τους.

Από χθες η γυναίκα καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για αρπαγή ανηλίκων. Από το 2015 που χώρισε με τον σύζυγό της της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τριών κοριτσιών επειδή κρίθηκε τότε ακατάλληλη. Όταν με τη δικαστική απόφαση της δόθηκε η δυνατότητα να βλέπει τις κόρες της και να τις φιλοξενήσει στον Βόλο για τις γιορτές των Χριστουγέννων εκείνη αποφάσισε να μην τα επιστρέψει στον πατέρα τους.

Σύμφωνα με το gegonopta.news, σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων. Από το 2015 που χώρισε με τον σύζυγό της, της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τριών ανήλικων κοριτσιών της καθώς κρίθηκε ακατάλληλη.

Τα κράτησε παράνομα από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς να τα στέλνει σχολείο.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε πως τα κορίτσια της δεν έπρεπε να επικοινωνούν με τον πατέρα τους γιατί δεν περνούσαν καλά και φρόντιζαν μόνα τον εαυτό τους. Τους απαγόρευε να επικοινωνούν μαζί του και τα κρατούσε σε «ομηρία» , ειδάλλως δεν θα έβρισκαν τρόπο για να συνεννοηθούν με τον πατέρα τους και να το σκάσουν από το σπίτι, για την Ρόδο.

«Επέστρεψαν στον πατέρα τους χωρίς να το ξέρω εγώ», είπε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σήμερα επικοινωνεί μαζί τους μόνο από τα κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα τα κορίτσια είναι 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.