Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα υπόθεση φρίκης στη Λακωνία, με 13χρονο κορίτσι να καταγγέλλει πως έμεινε έγκυος από τον βιαστή της.

Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε και από στενό συγγενή του, ενώ η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μόλις η 13χρονη γέννησε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί γέννησε στα τέλη του 2022 στην Αθήνα και όταν η Aστυνομία άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση, η 13χρονη κατέθεσε ότι είχε σχέσεις με δύο αλλοδαπούς και για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2023 η ανήλικη κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενή της, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να της έδινε και ουσίες. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε το 13χρονο κορίτσι. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας κρατείται σε φυλακές της χώρας για άλλο αδίκημα.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν σχηματίσει επίσης δικογραφία σε βάρος άλλου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς φέρεται να κακοποίησε την 13χρονη όταν βγήκε από το μαιευτήριο, φιλοξενώντας την για μερικές ημέρες στο σπίτι του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.