Ηλιούπολη: «Ο προπονητής Τάε Κβο Ντο πήγαινε αθλήτριες σπίτι του πάνω από 10 χρόνια»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ένας γείτονας και συνάδελφος του προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων επί σειρά ετών μέσα στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη, λέγοντας ότι είχε μια ακραία συμπεριφορά όταν χώρισε με τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όταν ο κατηγορούμενος χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έσπασε όλο το σπίτι και άρπαξε μια καραμπίνα, ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Ένας αστυνομικός πως τον αφήνει να έχει μια σχολή που πηγαίνουν παιδιά;», ρωτάει ο γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο για το περιστατικό στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Παράλληλα, ο γείτονας δήλωσε ότι τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια παρατηρούσε ότι ο 44χρονος πήγαινε με αθλήτριες σπίτι του. «Αν χρειαστεί, θα καταθέσω [στις Αρχές]», δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ συγκινήθηκε γιατί, όπως είπε, «έχω και εγώ παιδιά και εγγόνια. Άνθρωποι είμαστε».

«Θεωρείται ήδη ξένο σώμα για εμάς»
«Τέτοιοι δάσκαλοι δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν καν σε μια κοινωνία. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν. Η Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο, από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση των γεγονότων, μπήκε στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τον κ. Αυγενάκη. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από τον αθλητισμό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο, Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης.

«Εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν για ό,τι φέρεται να έχει κάνει, είναι ξένο σώμα για εμάς. Η Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο αποφάσισε να μην κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, όπως είναι λογικό. Αν είχαμε καταγγελία, να είσαστε σίγουροι ότι πρώτοι εμείς θα είχαμε πάει το θέμα στον εισαγγελέα. Θέλουμε να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον ελληνικό αθλητισμό.

Εγώ μένω στη γειτονιά, στο διπλανό σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση κλισέ και θα πω ότι έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα, γιατί είχα γνωρίσει έναν άνθρωπο που αγαπάει υπερβολικά το παιδί του. Ακόμη και την εποχή που τα σωματεία μας ήταν κλειστά λόγω COVID, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βγάλει το εισόδημά του, για να θρέψει το παιδί του», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδοπαυλάκης.

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν το ‘χει κάνει αυτό»
«Τι να σας πω για αυτόν τον άνθρωπο; Ότι είναι εξαίρετος, καλός, ηθικός; Εμείς τον ξέραμε χρόνια εδώ στη γειτονιά μας, με μικρά παιδιά ασχολιόταν. Η αδερφή μου καθάριζε τα γραφεία του τις Κυριακές που έκλεινε. Βγήκαμε από τα ρούχα μας, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», δήλωσε μια γειτόνισσα του 44χρονου προπονητή Ταε Κβο Ντο.

«Για μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν το πιστεύω με τίποτα. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι [ο 44χρονος] δεν έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Είχε μια ωραία γυναίκα, έχει τον γιο του, τι λέτε;», πρόσθεσε. «Θα έρθουν και άλλοι να μιλήσουν και δεν ξέρω ποια είναι η υπόνοια τους, που θέλουν αυτόν τον άνθρωπο να τον εκθέσουν τόσο άσχημα», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις εδώ

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.