Γειτόνισσα της Μιλένας Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τη γειτόνισσα της «Μαρία Τ.» που τελικά είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος «Irina A. S.» μίλησε η πρώην υπουργός και νυν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.

Η πρώην υπουργός γνώριζε τη μυστηριώδη κοπέλα την ταυτότητά της οποίας αποκάλυψε η ΕΥΠ καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι. Μάλιστα, μια φορά είχαν συναντηθεί και είχαν ανταλλάξει ένα σύντομο χαιρετισμό.

«Ο σωματότυπός της και οτιδήποτε παρέπεμπε σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου έκανε καμία εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη».

Όπως όμως έμαθε και η ίδια από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, η κοπέλα μιλούσε πολύ καλά ελληνικά, καθόλου φτωχά και πολύ καλά δομημένα, ωστόσο είχε μια προφορά.

Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στην κυρία Αποστολάκη ήταν το μαγαζί που είχε ανοίξει η κοπέλα και το γεγονός ότι δεν έμπαινε κανείς.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που άνοιξε στη διπλανή πολυκατοικία. Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγγλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό. Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδα του» ανέφερε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε».

Δείτε εδώ βίντεο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.