Η φράση του μηχανοδηγού «Πάμε και όπου βγει» και οι καθυστερήσεις στο δρομολόγιο οδηγούν στα πρώτα αμείλικτα ερωτήματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία στα Τέμπη προκάλεσε εντύπωση η μαρτυρία επιβάτη ο οποίος μεταφέροντας συνομιλία που μεταδόθηκε από κάποια συσκευή ασυρμάτου είπε «Άκουσα τον μηχανοδηγό να λέει πάμε και όπου βγει».

Η δημόσια κατάθεση του επιβάτη καθώς και τα πρώτα στοιχεία που καταδεικνύουν πώς υπήρξαν δυσεξήγητες καθυστερήσεις στον σταθμό της Λάρισας, ενδεχομένως να είναι και το κλειδί που οδηγεί σε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Επιπλέον, ο σταθμάρχης ο οποίος είχε τοποθετηθεί εσχάτως στην θέση αυτή στο σταθμό της Λάρισας, άλλαξε το κλειδί της σιδηροδρομικής γραμμής χειροκίνητα (με τον γνωστό λεβιέ) σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αυτό σημαίνει πώς όλοι οι αυτοματισμοί που ελέγχονται ψηφιακά από υπολογιστή και βρίσκονται στην ευθύνη του Σταθμού της Λάρισας ήταν εκτός λειτουργίας λόγω κάποιας διακοπής ηλεκτροδότησης. Αυτή η πληροφορία συνάδει με προηγούμενη πληροφορία που είδε το φώς της δημοσιότητας αργά το απόγευμα της Τρίτης πώς στον σταθμό Παλαιοφαρσάλων παρατηρήθηκε τεχνικό πρόβλημα με τα καλώδια ηλεκτροδότησης.

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.