Δίδυμες αδελφές μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη, σύμφωνα με το trikalavoice.gr

«Βρεθήκαμε στο σημείο του ατυχήματος με 20 εθελοντές από τη Λάρισα, την Ελασσόνα και την Κατερίνη. (Είδαμε) απόκοσμες εικόνες. Το ένα βαγόνι καιγόταν. Βοηθήσαμε όπως μπορούσαμε. Αυτό που μπορέσαμε και κάναμε ήταν να βοηθήσουμε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική να μεταφέρει σάκους με άψυχα σώματα» δήλωσε στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ η κ. Καρανίκα.

Περιγράφοντας την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή στο νομό της Λάρισας επισήμανε ότι τους ζητήθηκε από το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου να βοηθήσουν όσο υπάρχουν στο νοσοκομείο που δέχτηκε τους πρώτους τραυματίες συγγενείς αγνοουμένων που δε βλέπουν τα ονόματα των δικών τους ανθρώπων στις λίστες των τραυματιών.

«Παραμένουμε εδώ με μεγάλο αριθμό εθελοντών. Είναι τραγικές οι εικόνες. Μια οικογένεια έχει χάσει δύο κόρες 20 χρονών. Είναι πολύ τραγικό» δήλωσε η κ. Καρανίκα λέγοντας ότι ουδέποτε ξανά έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Πηγή: ΕΡΤ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.