Ντόρα Μακρυγιάννη: Τρελάθηκα τότε κι είπα ποιο γραφείο στις 8 η ώρα το πρωί; Μπορώ να πάω για πρόβα;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Δεν το περίμενα πως θα με πάρουν στο Εθνικό Θέατρο και για αυτό μια εβδομάδα έδινα εξετάσεις παντού” ανέφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ειδικότερα, η Ντόρα Μακρυγιάννη εξομολογήθηκε πως «δεν ήθελα από μικρή να ασχοληθώ με την υποκριτική, καθόλου.

Μπήκα σε μια ερασιτεχνική ομάδα, έκανα κάποιες πρόβες, ανεβάσαμε κάποιες παραστάσεις, ήρθαν τα Κόκκινα Φανάρια όπου έκανα τον ρόλο που έκανε η Ελένη Ανουσάκη στην ελληνική ταινία και τρελάθηκα. 

Τότε είπα «ποιο γραφείο στις 8 η ώρα το πρωί; Μπορώ να πάω για πρόβα;». Δεν το περίμενα πως θα με πάρουν στο Εθνικό Θέατρο και για αυτό μια εβδομάδα έδινα εξετάσεις παντού».

«Όπου υπήρχε δηλαδή σχολή, τις είχα βάλει κάτω και έδινα. Η πρώτη σχολή που έδωσα εξετάσεις ήταν αυτή του Εθνικού θεάτρου.

Πήγα όμως χωρίς καθόλου άγχος γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα περάσω. Πήγα, μάλιστα, στο όριο γιατί την επόμενη χρονιά δεν θα μπορούσα ηλικιακά να δώσω εξετάσεις».

«Μόνη μου είχα αποφασίσει να προετοιμάσω τη Νίνα από τον Γλάρο του Τσέχωφ και νομίζω, επίσης, την Ανδρομάχη από τις Τρωάδες» συμπλήρωσε, επίσης, η Ντόρα Μακρυγιάννη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.