Νίκος Μουτσινάς: Έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πρόκληση της Κατερίνας Καινούργιου να προβάλει στην εκπομπή του το απόσπασμα από το χθεσινό παιχνίδι του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες του Survivor All Star, φαίνεται πως αποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πού είναι ο Νίκος; Τολμάς ρε να το κόψεις το μεσημέρι και να το παίξεις με τον Ατζούν; Τολμάει; Τολμάει αφού τα λέει όλα και για το κανάλι του, δεν τον νοιάζει καθόλου.. Αυτό είναι παλιά τηλεόραση, περιμένω να το παίξεις, μη σου πάει… Σε έχω για δυνατό», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Πράγματι, το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με τον παρουσιαστή να δείχνει πως συμφωνεί με την άποψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι πρόκειται για παλιά ή όπως είπε για ύπουλη τηλεόραση.

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να παίξει το απόσπασμα γιατί δεν το είχα δει, με την κουμπάρα σου βρείτε τα Κατερίνα. Παρ΄ όλα αυτά είναι παλιά τηλεόραση, είναι μεγάλη αλήθεια. Είναι παλιά τηλεόραση. Είναι ύπουλη τηλεόραση. Φάγανε κιόλας; Ωραία. Ξεφτιλίκι. Φαγητό. Παραλία…» είπε ο παρουσιαστής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.