Νικολέτα Μαυρίδη: «Στο Survivor All Star ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νικολέτα Μαυρίδη έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις παραβιάσεις των κανονισμών από τον Γιώργο Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, τόνισε πως φέτος όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται εκεί καθαρά και μόνο για τα χρήματα.

«Γενικά, ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά», είπε και συμπλήρωσε: «Όλοι θα πουν ψέματα, αν πουν ότι δεν πήγαν για αυτό και πουν ότι πήγαν για την εμπειρία. Ο καθένας προτιμά να φτάσει μέχρι το σημείο που μπορεί να φτάσει με κάποιον τρόπο. Εγώ λοιπόν, ήξερα ότι θα έβγαινα υποψήφια. Αν ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου, θα το έκανα και δεν θα έβγαινα υποψήφια στο πρώτο συμβούλιο. Και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να κερδίζαμε και να μην έβγαινα γενικά. Ήξερα ότι θα με ψηφίσουν».

«Νόμιζαν ότι είμαι χαζή. Προτιμώ όμως, να ξέρω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη, να είναι η ψυχούλα μου καλά. Δεν πειράζει, εγώ θα τα βγάλω κάποια στιγμή τα λεφτά, γιατί αγαπάω τη δουλειά μου.

Κάποια στιγμή, θα έρθουν, αλλά να έρθουν έτσι όπως πρέπει και όχι επειδή πατάω πάνω σε κάποιον», είπε στη συνέχεια.

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.