Μαίρη Βιδάλη: «Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και σε έναν εμμονικό θαυμαστή της σειράς.

«Την εποχή του “Καλημέρα Ζωή” είχαμε αστεία περιστατικά με τους θεατές, γιατί έμπαιναν σε αυτή τη δραματικότητα της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια όμως της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές που έβρισκαν το προσωπικό μου τηλέφωνο, έπαιρναν στο σπίτι και έστελναν γράμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, ένας από αυτούς την είχε κάνει να τρομάξει, αφού την απειλούσε. «Κάποιος έπαιρνε συνέχεια στις 3 το πρωί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί, γιατί δεν έπαιξε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την έπαιξα εγώ. Και ήταν άντρας (γέλια). Εγώ καταλάβαινα ότι ήταν ψυχασθενής. Δεν ήξερα πώς βρήκε το τηλέφωνο μου, γιατί τότε ήταν με απόκρυψη. Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Έτσι σταμάτησε νομίζοντας ότι έχω αλλάξει, είχε μεγάλη ψύχωση», περιγράφει η ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για τις κρίσεις πανικού και αποκάλυψε πως κι εκείνη παθαίνει, όταν αρρωσταίνει κάποιος δικός της άνθρωπος.

«Έχω κρίσεις πανικού όταν αρρωσταίνει κάποιος δικός μου άνθρωπος. Το διαχειρίζομαι μόνη μου με ένα ψυχοφάρμακο που είναι η δουλειά μου. Αυτό όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου έχει συμβεί», δήλωσε κλείνοντας.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.