Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει στα κόκκινα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου που διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια δεν βλέπει την ώρα να γνωρίσει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε κιόλας ότι θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι.

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με εμφανή την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μέσα σε ένα κατακόκκινο φόρεμα.

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», ήταν το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.