Γρηγόρης Πετράκος: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα με την Θεοφανία Παπαθωμά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Θεοφανία Παπαθωμά. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην δήλωσή του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που προκάλεσε αίσθηση.

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής… Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις» είπε ο Γρηγόρης Πετράκοςα παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους βάσει των προτιμήσεών τους. Δεν είπα να μην υιοθετούν δυο ομοφυλόφιλοι παιδιά. Αν γίνει ένα δημοψήφισμά και αποφασιστεί να τους επιτρέπεται η υιοθεσία, προφανώς θα είμαι σύμφωνος… Η δική μου άποψη βασίζεται σε κάποια κριτήρια…»

«Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε ομόφυλες οικογένειες να μεγαλώσουν εξαιρετικά γιατί θα τα μεγαλώσουν δυο υπέροχοι άνθρωποι. Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να το βλέπουμε όχι στη μικρή του διάσταση, αλλά να το διογκώσουμε και να το δούμε και στο μέλλον…. Ως εικόνα δε με ενοχλεί τίποτα, βλέπω απέναντί μου ανθρώπους… »

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.