Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε πως η σειρά «Αυτή η Νύχτα μένει» φτάνει στο τέλος της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο θέατρο, τους ρόλους του, τα παιδιά του, ενώ μίλησε επίσης, για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με το «σύστημα».

«Δεν θέλω να εξαρτώμαι από το σύστημα, θέλω εγώ να ορίζω αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα με πολλές ανασφάλειες. Άλλωστε, αυτό είναι κι ένα στοιχείο της δουλειάς μας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας. «Δεν θα έλεγα πως είμαι αυστηρός, γίνομαι εκεί που χρειάζεται. Έχω την τύχη να έχω δύο ώριμα παιδιά, αλλά με τρομάζουν πολλά, ειδικά με όσα γίνονται αυτή την εποχή. Για αυτό και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα, μιλάω ή βρίσκομαι στους δρόμους», τόνισε ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια κοινωνία που λέμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω να υπάρχει σύστημα και να κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους. Είμαι οραματιστής, ουτοπιστής και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ασχολούταν ποτέ με την πολιτική, δήλωσε: «Δεν θα κατέβαινα με τίποτα στην πολιτική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι τα πράγματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα καθαρό τοπίο και για να κρατηθείς εκεί να πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου. Μου έχουν γίνει προτάσεις απ’ έξω απ’ έξω για το εάν θα με ενδιέφερε, αλλά όχι».

Τέλος, αναφορικά με τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αποκάλυψε πως δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.