Χριστίνα Αλεξανιάν: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Παρασκευή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

“Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά και σε όλο το επιτελείο που το αντιμετώπισαν τέλεια”, τόνισε η Χριστίνα Αλεξανιάν και πρόσθεσε:

“Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία. Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν ξέρω, ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο, να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, να μην σπαταληθείς, για να το αντιμετωπίσεις.

Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά δύσκολο, πρέπει να συσπειρώνεις ό,τι δύναμη έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα, να λες: γιατί σε μένα Παναγιά μου; Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε.

Έτσι ήμουν πάντα εγώ, φιλοσοφούσα τη ζωή. Δεν θα ζήσουμε 2.500 χρόνια, αυτό είναι το τσιτάτο μου και αυτή είναι η αλήθεια. Θέλω να χαίρομαι την κάθε στιγμή, την κάθε συνεργασία, το κάθε βλέμμα που ακουμπάει σε ανθρώπους που αγαπώ. Ίσως γι’ αυτό το αντιμετώπισα και με ψυχραιμία”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.