Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι νέοι είναι στους δρόμους και τους βγάζω το καπέλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας” υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπου και μίλησε για τις κινητοποιήσεις των νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα με το πτυχίο των δραματικών σχολών αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

«Αυτό το έργο που παίζουμε δεν ήρθε τυχαία στα χέρια μας. Είναι ένα έργο που συνάδει με αυτό που ζήσαμε σαν θεατρική οικογένεια και σαν κοινωνία.

Έρχονται πολλοί θεατές, συγκλονισμένοι από την ιστορία αυτής της γυναίκας, νέα παιδιά και μεγαλύτερες ηλικίες, που μου μιλάνε για αυτή την αδικία», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Δεν θα ξεχάσω αυτό το πιτσιρικά, τον 15χρονο, που ήρθε πριν μια-δυο βδομάδες, μου ζήτησε ένα αυτόγραφο και μου λέει: ήταν άδικο αυτό που έγινε με αυτή τη γυναίκα.

Με συγκίνησε πάρα πολύ που ταυτίστηκε με την ηρωίδα, μπήκε σε αυτή τη διαδικασία του έργου», αφηγείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους συναδέλφους.

Θεωρώ ότι εμείς θα ήμασταν πολύ φοβισμένοι να αντιδράσουμε. Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας οι νέοι είναι στους δρόμους», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.