Αχαΐα: Ανακοίνωση εποχικών Πυροσβεστών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανακοίνωση τους οι εποχικοί Πυροσβέστες Αχαΐας διαχωρίζουν τη θέση όσον αφορά συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7/3/2023 στην Αθήνα «από αγνώστους» όπως λένε, οι οποίοι ¨»θέλουν να διασύρουν τον θεσμό του εποχικού πυροσβέστη». Οι εποχικοί Πυροσβέστες καταγγέλλουν πως δεν έχει λάβουν γνώση κανενός επισήμου εγγράφου που να αποδεικνύει ότι υπάρχει επίσημη   πρόσκληση από κάποιον επίσημο φορέα ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή.

Στην ανακοίνωση των εποχικών Πυροσβεστών Αχαΐας τονίζονται τα ακόλουθα:

Από την Παρασκευή 3/3 και εν μέσω μιας εθνικής τραγωδίας, η οποία ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη, βύθισε τη χώρα σε τριήμερο εθνικό πένθος , παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πρωτοφανή ανεύθυνη στάση κάποιων αγνώστων να διασύρουν τον θεσμό του εποχικού πυροσβέστη, καλώντας σε πορεία διαμαρτυρίας συναδέλφους τη Τρίτη 7/3/2023.

Τονίζουν δε πως τη συγκέντρωση αυτή τη διοργανώνει το Πεζοπόρο Αττικής και το ΜΕΤΠΕ , υπηρεσίες δηλαδή που υπάγονται στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ζητήσαμε με διάφορα σχόλια συναδέλφων κάτω από την ανάρτηση , να πάρουμε απάντηση ποιοι είναι πίσω από αυτή τη συγκέντρωση , ζητήσαμε να δούμε έγγραφο αδειοδότησης από τη ΓΑΔΑ ( Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ) ώστε να μπορέσουμε να παραστούμε και εμείς , με τις απαραίτητες εγγυήσεις για τη σωματική μας ακεραιότητα, φοβούμενοι μήπως πίσω από αυτή τη συγκέντρωση, βρίσκονται άγνωστοι, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις αυτή τη χρονική στιγμή που η χώρα θρηνεί, εκμεταλλευόμενοι το θεσμό του εποχικού πυροσβέστη. Φυσικά απάντηση δε λάβαμε.

Έχοντας πλήρη ευθύνη των πράξεων μας και ύστερα από επικοινωνία με το Αρχηγείο, καθώς και με το μεγαλύτερο σε μέλη σωματείο εποχικών Πυροσβεστών ( ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π) , οι οποίοι δηλώνουν άγνοια , δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή τη διαδήλωση , καθώς δεν δεχτήκαμε ποτέ κάποια επίσημη πρόσκληση από κάποιον επίσημο φορέα ώστε να συμμετάσχουμε σε αυτή, όπως επίσης και για το λόγο ότι δεν γνωρίζουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή τη συγκέντρωση και τι σκοπούς εξυπηρετούν, τη στιγμή μάλιστα που το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί το χαμό ενός 23χρονου συναδέλφου μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε πως πίσω από αυτή την απαράδεκτη κίνηση βρίσκονται συνάδελφοι Εποχικοί Πυροσβέστες.

Οι αγώνες κερδίζονται στο δρόμο, υπεύθυνα , με διαφάνεια και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτά ,εν μέσω μιας Εθνικής τραγωδίας , οργανωμένα από άγνωστους σε εμάς ανθρώπους , σκοπό έχουν να διασύρουν το θεσμό του Εποχικού πυροσβέστη.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς το συνάνθρωπο Εποχικοί πυροσβέστες Αχαΐας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.