Μια υπέροχη λέσχη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής πίτας από την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών. Υπήρξε καθολική προσέλευση των μελών της Λέσχης, όπως επίσης και μέλη από 17 φιλικά προσκείμενες λέσχες και μοτοσυκλετιστικές ομάδες, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που ανήρτησαν στο fb.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης Διονύσιος Πλέσσας και ό Αργυράτος Θεόδωρος, πρόεδρος διοικούσης επιτροπής Παμπελοποννησιακού Σταδίου που εκπροσώπησε τον Τάκη Πετρόπουλο αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας.
Βραβεύθηκαν 1) ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ για το σπουδαίο εθελοντικό έργο που επιτελούν, 2) Ιωάννα Λάμπρου, πρωταθλήτρια του Π.Π. τα έτη 2021-2022 στην κατηγορία ΜΧ γυναικών, 3) Αμαλία Λάμπρου δευτεραθλήτρια του Π.Π. τα έτη 2021-2022 στην κατηγορία ΜΧ γυναικών, 4) Ηλία Καραγιάννη, για την 5η θέση στο Π.Π. ΜΧ κατηγ.ΜΧ2, 5) Γεώργιος Βλάχος, για την συνεχή και αξιοπρόσεκτη ενασχόλησή του με τον δίτροχο γενικά αθλητισμό και 6) Μιχάλη Κυριτόπουλο για την πολυετή και συνεχή ενασχόλησή του με το εκδρομικό ENDURO.
Τίμησαν την Λέσχη:
ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π.
VESPA CLUB ACHAIAS
FREERIDERS PATRAS
ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α.
ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.
ΜΟΤΟ.ΛΕ.Ν.
ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε.
ΛΕΣΧΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΜΟΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
GIAFKA RIDERS
PIT.STOP. PATRAS
GREEK MOTOANGELS
GUZZISTI ELLAS
ENDUROCROSS TEAM PATRAS
Επίσης έγινε εκτενής αναφορά για την ασφαλή συμπεριφορά των δικυκλιστών στους δρόμους και εδόθησαν εκατέρωθεν ευχές για καλά και ασφαλή χλμ. και για μια όμορφη, υγιή χρονιά σε όλα τα επίπεδα.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.