Τσέλσι μεταγραφές: Το χρονικό του φιάσκου με την παραχώρηση Ζιγές στην Παρί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χακίμ Ζιγές θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν, παρότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του υπέγραψε συμβόλαιο δανεισμού στην Παρί.

Το φιάσκο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη λήξη της Deadline Day, απέτρεψε το δανεισμό του Μαροκινού εξτρέμ και πρόσθεσε άλλη μια παράξενη ιστορία στο βιβλίο με τις γκάφες στις μεταγραφέ της τελευταίας στιγμής.

Το Sky Sports συγκέντρωσε όλα όσα συνέβησαν την τελευταία 1,5 ώρα πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και εξηγεί ότι η μία ώρα αδράνειας της Τσέλσι σε συνδυασμό με τα λάθος έγγραφα που έστελνε στην Παρί ανάγκασαν τους πρωταθλητές Γαλλίας να στείλουν το συμβόλαιο του παίκτη εκπρόθεσμα κατά τέσσερα λεπτά.

Η Παρί έκανε άμεσα ένσταση στη λίγκα, η οποία εξετάστηκε το πρωί της Τετάρτης, όμως απορρίφθηκε κι έτσι ο Ζιγές θα παραμείνει στους «μπλε».

Το χρονικό
21:40 Η Παρί έστειλε στην Τσέλσι ένα προσχέδιο της συμφωνίας δανεισμού
22:46/22:46/22:49/22:50 Η Παρί κάλεσε την Τσέλσι για να ζητήσει την υπογραφή του συμφώνου δανεισμού – καμία απάντηση
22:55 Η Τσέλσι έστειλε λανθασμένα έγγραφα (μη υπογεγραμμένα)
22:56 Η Παρί έστειλε υπογεγραμμένη τη συμφωνία δανεισμού, από την ίδια και τον παίκτη
22:58 Η Τσέλσι απάντησε ότι ήδη έχει αποστείλλει υπογεγραμμένη έκδοση των συνημμένων εγγράφων στο mail. Η έκδοση που ήταν συνημμένη ήταν ένα λανθασμένο έγγραφο (μη υπογεγραμμένο)
23:03 Η Παρί έλαβε από την Τσέλσι την υπογεγραμμένη έκδοση
23:04 Η Παρί διαβίβασε το συμβόλαιο στη γαλλική λίγκα

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.