Σαλιχάμιτζιτς: «Ο Νόιερ έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από την Μπάγερν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μάνουελ Νόιερ με συνέντευξή του στο Athletic δήλωσε αντίθετος με την πρόσφατη απόφαση της διοίκηση της Μπάγερν να απομακρύνει από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων τον Τόνι Ταπάλοβιτς, και το γεγονός αυτό έφερε την αντίδραση από την πλευρά του συλλόγου.

Αυτή μάλιστα βγήκε προς τα έξω μέσα από τα χείλη του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, με τον αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών Γερμανίας να παραχωρεί συνέντευξη στην «Bild» και στο πλαίσιο αυτής να «βγάζει στη σέντρα» τον έμπειρο κίπερ.

«Καταλαβαίνω πως ο Μάνουελ επηρεάζεται προσωπικά. Θα περίμενα ωστόσο μία διαφορετική συμπεριφορά από εκείνον, ειδικά από τη στιγμή που είναι αρχηγός.

Η απόφαση που ήταν δύσκολη και για εμάς, δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με τον Μάνουελ. Του το εξηγήσαμε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός παράγοντα των Βαυρών, για να προσθέσει με νόημα:

«Θα το συζητήσουμε αυτό με τον Μάνουελ. Με τη δυσαρέσκεια που εκφράζει για την αποδέσμευση του Τάπα, δείχνει πως βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου.

Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα και θα το διευθετήσουμε εντός της ομάδας». Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, οι δηλώσεις του Νόιερ θα έχουν επιτώσεις για τον παίκτη, με την Μπάγερν να σκέφτεται να του επιβάλλει πρόστιμο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.