Πάτρα: Παρατείνεται η λειτουργία του Δημοτικού Υπνωτηρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η λειτουργία παράταση της λειτουργίας του Υπνωτηρίου, αλλά και του Κέντρου Ημέρας,  για τη φιλοξενία όλων των Αστέγων συμπολιτών μας, από σήμερα Τρίτη 07/02/2023  ώρα 20:00 (8μμ) έως και Πέμπτη 9/02/2023, ώρα 8:00 (8πμ),  λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση χαμηλών θερμοκρασιών όχι μόνο κατά την νύχτα, αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Όσοι είναι άστεγοι ή μένουν σε ακατάλληλα και χωρίς θέρμανση οικήματα και οικίες  μπορούν να προσέλθουν στην υπηρεσία μας προκειμένου να βρίσκονται σε χώρο θερμαινόμενο και να τους παρέχει τις βασικές υποδομές (τουαλέτα, μπάνιο) και σίτιση.

Η υπηρεσίες μας λειτουργούν στο κτίριο επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη. Η υποδοχή θα γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και έως  9μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).

Σε κάθε περίπτωση άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πέραν της περιόδου του ψύχους, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να ενταχθούν στο Υπνωτήριο και το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610342995& 2614400300 κατά τις ώρες 8:00 – 21:00.

Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.