Δυτική Ελλάδα – Αστυνομικό Δελτίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν, χθες την Πάτρα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Πατρών, τέσσερα άτομα, διότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι χθες το απόγευμα, αφαίρεσε από κατάστημα ένα ένδυμα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι η συλληφθείσα τον Νοέμβριο του 2022, είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα και άλλα ενδύματα, συνολικής αξίας (53) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι χθες το απόγευμα, αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων, προϊόντα συνολικής αξίας (47) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι η συλληφθείσα τον Ιούλιο του 2022, είχε αφαιρέσει από κατάστημα της ίδιας αλυσίδας, προϊόντα συνολικής αξίας (250) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ανεύρεση πολεμικού υλικού

Εντοπίστηκε, από πολίτη, χθες το μεσημέρι, σε οικόπεδο, στο Αγρίνιο, ένα πολεμικό βλήμα, παλαιού τύπου, που έφερε εμφανή ίχνη οξείδωσης.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για διακεκριμένη κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι χθες το μεσημέρι, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε τρεις οικίες πολιτών στο Αγρίνιο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πραγματοποιούσαν εργασίες υλοτόμησης, παρακωλύοντας την κυκλοφορία της οδού, χωρίς να κατέχουν την απαραίτητη άδεια εργασίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.