Ανδραβίδα- Phantom: Την Παρασκευή η κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Παρασκευή (3/2) στο Νευροκόπι θα τελεστεί η κηδεία του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που σκοτώθηκε στην τραγωδία με την πτώση του μοιραίου F-4 στην Ανδραβίδα.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται, πως την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Αρκαδία για την κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Οι οικογένειες των δύο πιλότων μας είναι συντετριμμένες και κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς τα δύο παιδιά έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το πρωί της Τετάρτης, δύο ημέρες μετά τη συντριβή του μαχητικού στην Ανδραβίδα, με τις Αρχές να ανακοινώνουν πως βρέθηκαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ο Σμηναγός (Ι) Ευστάθιος Τσιτλακίδης είναι νεκρός. Η ταυτοποίηση των δύο πιλότων έγινε μέσω DNA, από υλικό που είχε ληφθεί, ενώ και στα συντρίμμια είχαν βρεθεί στοιχεία που υποδήλωναν το τραγικό τέλος.

Τις επόμενες ημέρες που θα φτάσει στο Κατάκολο το ωκεανογραφικό «Ναυτίλος» που θα αναζητήσει στα μεγάλα βάθη της περιοχής το «κουφάρι» του μαχητικού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.