Ανδραβίδα: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο σπίτι του νεκρού υποσμηναγού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς επισκέφθηκαν χθες το σπίτι του νεκρού υποσμηναγού και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιοι με τον πατέρα του, Κώστα Τουρούτσικα, τον οποίο αγκάλιασαν -όπως φαίνεται και στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου- και του εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

Έτσι, μόλις 30 ώρες μετά το δυστύχημα ο κύριος Φλώρος και ο κ. Μπουρολιάς ταξίδεψαν για τα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό από το οποίο ήταν η καταγωγή του 29χρονου και βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας προκειμένου να τους συλλυπηθούν, να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράσταση τους.

Πριν από την επίσκεψή τους, οι δύο αρχηγοί είχαν δώσει εντολή να σπεύσουν κοντά στις οικογένειες ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Νωρίτερα, χθες ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Φάντομ, κ. Κώστας Τουρούτσικας, μίλησε στο newsit.gr για την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια του.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Με βοηθάει να μιλάω, φεύγει το μυαλό μου. Χθες ήμουν όλη την ώρα έξω, έκοβα βόλτες μόνος μου. Σε άθλια κατάσταση είναι όλοι στην οικογένεια, η γυναίκα μου είναι σχεδόν σε κώμα», είπε μεταξύ άλλων και περιέγραψε την τελευταία φορά που είδε τον γιο του από κοντά. «Ήρθε το Σαββατοκύριακο μια χαρά γελαστός και πήρε και προμήθειες για την εβδομάδα, κάτι λουκάνικα, λάδια κτλ για να κεράσει τους συναδέλφους. Τον φόρτωσε η μαμά του να τα πάρει μαζί του. Θα περίμενε και την Πέμπτη να του πάω να του δώσω κάτι. Είχε αφήσει εδώ ένα σκούτερ και θα του το πήγαινα. Θα με περίμενε. Αλλά αλλιώς έγιναν τα πράγματα».

πηγή: newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.