Βιασμός 4χρονου: «Στον ιατροδικαστή το παιδί μου ούρλιαζε» λέει η μητέρα – Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του 4χρονου που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα του με τη συμμετοχή της γιαγιάς του.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του αγοριού, η οποία φέρεται να εντόπισε σημάδια στο κορμάκι του και, απευθυνόμενη σε ειδικούς, κατάφεραν -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- να ξεκλειδώσουν σκοτεινές διηγήσεις από όσα φέρεται να βίωσε κατά τη διαμονή του με τον πατέρα και τη γιαγιά του, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Μέχρι στιγμής, σε βάρος του πατέρα και της γιαγιάς έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Γιάννη Μαρακάκη.

«Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές»

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω». «Θέλω να φανεί η αλήθεια, να βγει επιτέλους στο φως για αυτά τα τέρατα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φανούν τα πρόσωπά τους», είπε η μητέρα του 4χρονου.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση». Mάλιστα, η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως το παιδί «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση. «Δεν φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Ψευδείς οι καταγγελίες»

Μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», τόνισε στο Mega, η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα του 4χρονου.

«Το παιδί είναι σε ημιάγρια κατάσταση»

«Από την εξέταση προέκυψε πως το παιδί βιάστηκε από τον πατέρα κατ’ εξακολούθηση, στο πλαίσιο των πολυήμερων θερινών διακοπών τους. Ηταν η πρώτη φορά που το χωρισμένο ζεύγος συμφώνησε ότι θα έχει το παιδί τόσες ημέρες διανυκτέρευσης στο περιβάλλον του πατέρα. Το παιδί γύρισε γεμάτο σημάδια σε χέρια και πόδια και από τις αφηγήσεις του αργότερα προέκυψε πως το έδεναν με δετικό και μάλιστα φαίνεται πως δεν ήταν μόνος ο πατέρας σε όλο αυτό. Μετά από μέρες άρχισε να διηγείται τα “παιχνίδια” που έκαναν μαζί. Φαίνεται πως συμμετείχε και η πρεσβυτέρα, η γιαγιά του ανήλικου παιδιού», ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης στο thesstoday.gr.

Ο ίδιος, συνεχίζοντας, τόνισε: «Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας για τα ασφαλιστικά μέτρα, η άλλη πλευρά θεωρεί πως όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού και κατευθυνόμενα από τη μητέρα στο πλαίσιο της αντιδικίας που υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού. Το παιδί εξετάστηκε από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και στο πλαίσιο της ανάκρισης αλλά και μόλις πριν 15 ημέρες μόνο του από την πρόεδρο που δίκαζε την αίτηση των ασφαλιστικών η οποία εξέτασε ξεχωριστά και τους γονείς. Έχουμε μία υπόθεση που βάσει των επιστημονικών δεδομένων και των παιδοψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών προκύπτει πως το παιδί ήταν πολύ δύσκολο να αφηγηθεί όλα αυτά ως προιόν υποβολής, δηλαδή να το έχει κατευθύνει κάποιος. Φαίνεται πως είναι γνήσια βιώματα δικά του τα οποία του έχουν εντυπωθεί ως οδυνηρά. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις αντικρύσει τον πατέρα του τρομάζει».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη, «το παιδί είναι σε ημιάγρια κατάσταση και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται να πειραματίζονταν με την σεξουαλικότητά του. Δεν έχει αντιληφθεί την ποινική απαξία σε ότι αφορά τα βασανιστήρια που πέρασε και έχει συνδέσει τα συγκεκριμένα βιώματα με τον πόνο», ενώ σημείωσε πως: «Γίνονται προσπάθειες και ελπίζουμε να βοηθήσουν σε αυτό και οι δικαστές, ωστε το παιδί να ενταχθεί και να επανακοινωνικοποιηθεί ομαλά στο προσχολικό του περιβάλλον».

Μητέρα 4χρονου: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια του παιδιού»

Η μητέρα του 4χρονου μέσω του δικηγόρου της ανέφερε μεταξύ άλλων: «είμαι σε πρωτόγνωρη κατάσταση» καθώς και ότι «προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια του παιδιού, προσπαθώ ώστε όλο αυτό που έχει συμβεί να αποτελέσει μια κακή παρένθεση του παρελθόντος».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μαρακάκη «η εισαγγελέας εξετάζει και το ενδεχόμενο της διακίνησης του υλικού που είχε στην κατοχή του ο πατέρας με την γιαγιά», ωστόσο η πλευρά του πατέρα παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό σενάριο, κάνοντας λόγο για «ψευδείς καταγγελίες».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.