Πτώση Phantom: Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου υποσμηναγού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, η οποία μέσα στον πόνο της για την απώλεια του γιου της δήλωσε ότι η σκέψη της είναι και στους γονείς του 31χρονου σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι είναι νεκρός.

Η μητέρα του 29χρονου βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί με δυσκολία να γράψει δυο λόγια για την αυριανή εξόδιο ακολουθία. «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι στους ανθρώπους του αγνοούμενου συναδέλφου του γιου μου, του Στάθη. Εύχομαι να έχει καλή έκβαση και να βρεθεί το παιδί τους ζωντανό», ανέφερε μιλώντας στο Star.

Δυστυχώς όμως λίγη ώρα αργότερα, οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης, κυβερνήτης του μοιραίου Phantom ανακοινώθηκε και επίσημα νεκρός.

«Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του» λέει συγκινημένος ο πατέρας του

«Ο Μάριος ήταν περήφανος που ήταν πιλότος. Εγώ φοβόμουν, είχα το κακό στο μυαλό μου. Εκείνος δεν το σκεφτόταν. Έλεγε στη μητέρα του ότι αυτά τα αεροπλάνα είναι ασφαλή», είπε ο πατέρας του 29χρονου.

«Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του. Ήταν με μια κοπέλα που συγκατοικούσαν, είχε όνειρα για το μέλλον. Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του υποσμηναγού θα πραγματοποιηθεί στο Πικέρνι Αρκαδίας, το χωριό που ο 29χρονος πιλότος μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια καθώς η μητέρα θέλει να τον έχει κοντά της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.