Πτώση Phantom: Αυτήν την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον συγκυβερνήτη Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το «τελευταίο αντίο» στον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πτώση του μοιραίου Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας τη Δευτέρα, λένε αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως συγγενείς και φίλοι.

Ηδη από το πρωί έξω από την εκκλησία βρίσκεται άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν σταλεί. Η εξόδιος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και παρευρίσκονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Στις 9:40 έφτασαν στην εκκλησία οι συγγενείς του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, καθώς και πολλοί συνάδελφοί του άτυχου υποσμηναγού.

Συντετριμμένοι οι γονείς του 29χρονου υποσμηναγού έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας φωτογραφία του παιδιού τους

Περιμετρικά του ναού έχουν τοποθετηθεί στεφάνια από λευκά λουλούδια, στολισμένα με μπλε και λευκές κορδέλες στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Στον Ιερό Ναό εκτός από συγγενείς και φίλους του 29χρονου δίνουν το «παρών» από νωρίς και απλοί πολίτες οι οποίοι αφήνουν το δικό τους μήνυμα στο βιβλίο των συλληπτήριων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.