Γεραπετρίτης: Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές – «Mπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Η πρώτη εκλογική Κυριακή είναι σημαντική γιατί θα δείξει τον ηγέτη», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο υπουργός ανέφερε σχετικά με την περίοδο διεξαγωγής των εκλογών, ότι θα γίνουν Απρίλιο ή Μάιο, επαναλαμβάνοντας τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού.

Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού, είπε για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη Βουλή.

Όσο για το τι θα κάνει η κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος. «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται». Όπως είπε ακόμα «Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος» και συνέχισε: «Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις». Διευκρίνισε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει στη Βουλή η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.