Χανιά: Eξιχνιάστηκε ληστεία και κλοπές με λεία πάνω από 7.000 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 7.700 ευρώ.

Στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών και μιας ληστείας στα Χανιά, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε η εμπλοκή τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2022 έως και 2.01.2023 είχαν διαπράξει μια ληστεία σε οικία και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 7.700 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των αλλοδαπών και σε Ι.Χ.Ε. οχήματά τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 2 μαχαίρια, 11 φυσίγγια, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.