Ο Μπιμπίλας τα βάζει με τη Δανδουλάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ενόχληση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις δηλώσεις Δανδουλάκη αναφορικά με τη διήμερη απεργία των καλλιτεχνών.

Την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα προκάλεσαν οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για την απεργία των καλλιτεχνών, με την ηθοποιό και παραγωγό να κρατά ανοιχτό το θέατρο παρά το διήμερο “λουκέτο”.

“Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρό της την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων), ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους.. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές!

Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά”, σχολίασε αρχικά με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

“Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της (που σημειωτέον δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όπου ενδεχομένως θα μας ανέπτυσσαν τον προβληματισμό τους), θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο κ να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo, πώς φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός, αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα, δεν έχεις παρά να το κάνεις!”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Ελένης Ράντου, που επίσης λειτούργησε κανονικά το θέατρό της.

“Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρό της, παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ…” σημείωσε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.