Λένα Μαντά: «Μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα στα παιδιά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λένα Μαντά μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στις επιτυχίες της, στο νέο της βιβλίο που θα κυκλοφορήσει και στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της.

«Είμαι της γενιάς που είχαμε την κατήχηση ότι πρέπει να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια, ένα πράγμα μόνο δεν μας έμαθαν, να μάθουμε πως να είμαστε ευτυχισμένοι. Οπότε ακολούθησα τον δρόμο, γάμος, παιδιά, οικογένεια. Αυτό το πρότυπο όμως δεν πέτυχε στα παιδιά μου. Ο γιος μου παντρεύτηκε και χώρισε ή κόρη μου αρραβωνιάστηκε και χώρισε. Αυτά τα λάθη τα χρεώθηκα εγώ. Εγώ δεν πήγα σε ψυχολόγο αλλά πήγε η κόρη μου», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγα στον ψυχολόγο γιατί στέγνωσα, η ψυχή μου ήταν σαν παξιμάδι. Θεωρώ ότι ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε: «Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά, μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε ένα γάλα στα παιδιά μας, χρέη πολλά. Ο γιος μου μια φορά ήρθε σπίτι κλαίγοντας γιατί είχε σκισμένα παπούτσια, πρέπει να ήταν 12 ετών. Τα παιδιά μου δεν πήγαν ποτέ σινεμά, δεν πήγαν ποτέ θέατρο. Έχω κάνει αιματηρές οικονομίες για να βγούμε με τα παιδιά και να πάρουμε ένα παγωτό.

Εκείνη τη στιγμή περνάει ένα πλανόδιος και παίρνω ένα λαχείο και κερδίζω 11.000 δραχμές, τα παιδιά έτρεμαν από την χαρά τους. Πήγαμε για φαγητό, πήγαμε στον κινηματογράφο και δεν ξεχνάω τίποτα από εκείνη την εποχή. Πιστεύω ότι όλα αυτά μας έδεσαν σαν οικογένεια».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.