«Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο αγαπημένος Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έκανε μια άκρως χρήσιμη ανάρτηση, προς ευαισθητοποίηση των… αναίσθητων:

Ηλιας Δαμιγος  · 16 ώρ.  ·

Μόλις παρέλαβα κάτι χιλιάδες αυτοκόλλητα (»είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω» & »ενοχλώ; Σκασίλα μου, παρκάρω όπου γουστάρω») που θα ήθελα να πιστεύω ότι δε θα εξαντληθούν τόσα που είναι, αλλά δυστυχώς έχουμε τόσους «βολεψάκιδες» που πιο πιθανό είναι να μην φτάσουν…

Μετά την τελευταία μου ανάρτηση δίπλα από το αυτοκίνητο ενός ‘’έξυπνου’’ που πάρκαρε παρανόμως σε θέση ΑμεΑ και του κότσαρα από ένα αυτοκόλλητο σε κάθε τζάμι, μου ήρθαν δεκάδες μηνύματα από πολλούς από εσάς που έχετε κουραστεί όσο και εγώ με αυτή την προκλητική έλλειψη σεβασμού, που όλο και μεγαλώνει όσο δεν υπάρχουν επιπτώσεις.

Δυστυχώς τα αυτοκόλλητα αυτά δεν ‘’γεννάνε’’ το σεβασμό που θα θέλαμε να δούμε, αλλά τουλάχιστον μου/μας επιτρέπουν να κοιμόμαστε λίγο καλύτερα, γιατί δεν αντέχεται η φάση με τα σταυρωμένα χέρια….

Έλαβα όμως και 2-3 καλοπροαίρετα μηνύματα από κάποιους που ήθελαν να με προειδοποιήσουν ότι το κόλλημα του αυτοκόλλητου δεν είναι νόμιμο και μπορεί να βρω τον μπελά μου.

Να πω λίγο κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό. Δεν γίνεται να ζούμε σε έναν κόσμο που δεν τρέχει τίποτα να παρκάρει ο άλλος παρανόμως την αμαξάρα του σε θέση ΑμεΑ ή σε ράμπα ή να κλείνει όλο το πεζοδρόμιο και να βγάζει στο δρόμο εμένα και το γονιό με το παιδικό καρότσι για να ρισκάρουμε τις ζωές μας και αυτός να τη βάζει ζάχαρη, αλλά εγώ να βρίσκω τον μπελά μου αν του κολλήσω ένα αυτοκόλλητο για να του θυμίσω πόσο μλκ*ς είναι.

Δεν δέχομαι έναν τέτοιο κόσμο, οπότε όσο η πολιτεία είναι άφαντη (τις τελευταίες φορές που κάλεσα τη τροχαία δεν ήρθαν ποτέ), κάπως πρέπει να αντιδράσω/αντιδράσουμε.

ΥΓ : Όσοι φίλοι από Θεσσαλονίκη θα θέλατε να ‘’βάλετε ένα χεράκι’’ με τους βολεψάκιδες, στείλτε μου μήνυμα να βρεθούμε να μοιράσω αυτοκόλλητα και πληροφορίες. Οι υπόλοιποι θα τα βρείτε στο streetpanthers.gr

via Δημήτρης Αντώνιου

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.