Η πίτα του Επιμελητηρίου Aχαΐας με Σταϊκούρα και Κατρίνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Αχαΐας πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα).

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Eπίσης παραβρέθηκανι εκπρόσωποι αρχών και φορέων αλλά και των παραγωγικών τάξεων του νομού για ανταλλαγή ευχών και αναφορά στους στόχους για τη νέα χρονιά.

Στην ομιλία του ο Υπουργός έκανε λόγο για ανάπτυξη, μείωση ανεργίας και σταθερά δημοσιονομικά. «Η Ελλάδα έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα στην Ευρώπη στην οικονομική και ενεργειακή κρίση και παρ’ όλα αυτά έχουμε ανάπτυξη» υπογράμμισε.

Επίσης προέβλεψε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης και ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών και επενδύσεων το 2023 καθώς και τριπλάσιο βαθμό οικονομικής μεγέθυνσης το 2024.

Χαρακτήρισε την Ελλάδα «πρωταθλήτρια στις επενδύσεις» και επεσήμανε πως «από του χρόνου επιστρέφουμε σε πρωτογενή πλεονάσματα».

Επίσης χαρακτήρισε ορθά και κοινωνικά δίκαια τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση επισημαίνοντας πως «η σωστή οικονομική πολιτική είναι να βοηθήσεις κατευθείαν τον καταναλωτή αυτόν που έχει περισσότερη ανάγκη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.