Πάτρα: «Κανείς δεν μου έκανε τίποτα» – Τα αρνείται όλα ο 35χρονος ρομά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν μου έγινε bullying, κανείς δεν με πείραξε…».

Αυτό φέρεται να λέει στους αστυνομικούς ο 35χρονος ρομά που σύμφωνα με δημοσιεύματα πήγε να πει τα κάλαντα σε επαγγελματικό χώρο και τον ανάγκασαν να γονατίσει, βάζοντας του στη συνέχεια φωτά.

Ο 35χρονος στην κατάθεση του στους αστυνομικούς αρνήθηκε τα πάντα, ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει σκύψει ήταν γιατί είχε μεθύσει και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όσο για την φωτά που με βάση τα δημοσιεύματα του άναψαν στα πατζάκια; Ήταν, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, 2,5 μέτρα από αυτόν. Άλλωστε, από την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς δεν προκύπτουν σημάδια από εγκαύματα.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι στο τέλος οι καταγγελλόμενοι του έδωσαν για τα κάλαντα 20 ευρώ. Κατέληξε δε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη κανενός εκ των καταγγελλομένων.

Η Ασφάλεια Πατρών που διερευνά την υπόθεση θα αποστείλει  τη δικογραφία στον Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για το αν θα ασκηθεί δίωξη ως αυτεπάγγελτο αδίκημα

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή να διερευνηθεί σε βάθος το  περιστατικό που καταγγέλλεται οτι έγινε σε βάρος του 35χρονου Ρομά στην Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.