Πάτρα: Η απάντηση του Αντύπα για την επίθεση που δέχτηκε στη σκηνή – «Ηταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάντηση για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Πάτρα, έδωσε ο Αντύπας.

Όλα συνέβησαν όταν ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.

Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε.

 

Oι δηλώσεις του τραγουδιστή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

«Η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή» συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.