Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου- Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του δημοσιογράφου – Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.

Στην κηδεία παρίστανται ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Υπουργός Ενέργειας Κ. Σκρέκας και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μηχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Στεφάνια έχουν αποστείλει ο πολιτικός κόσμος της χώρας, εκπρόσωποι αρχών, φορέων, δημοσιογραφικών ομίλων και η ομάδα του Ολυμπιακού.

O Παναγιώτης Τζένος πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 47 ετών, την Κυριακή το βράδυ σε ξενοδοχείο της Πάτρας από ανακοπή καρδιάς.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους Ιωάννη.

Η οικογένεια του αχαιού δημοσιογράφου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.