Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγο πριν τις 11 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Δεν έκανε κάποια δήλωση, ενώ αμίλητος ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο, όπου κάθεται για τη δολοφονία αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, θα ακούσει σήμερα τον πρώην σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, να καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας στη δίκη της.

Το ζευγάρι πριν από έναν χρόνο εμφανιζόταν ενωμένο απέναντι στην «ασύλληπτη τραγωδία», όπως ανέφεραν ΜΜΕ, «για την οικογένεια από την Πάτρα που έχασε και τα τρία παιδιά της». Σήμερα ωστόσο κανείς τους δεν βρίσκεται στην ίδια θέση.

Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ό, τι συμβαίνει εκτός δικαστηρίων δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι μια μοναδική περίπτωση, όπου πρώτα ανακάλυψαν την δράστη και μετά δημιούργησαν τις υποθέσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παγκοσμίως, πρώτα να έχουν δικάσει έναν άνθρωπο και ακολούθως να προσπαθούν αυτοί που δημιούργησαν την υπόθεση αυτή – είτε είναι ιατροδικαστές – δήμαρχοι – πολιτικοί, είτε είναι κάποιοι καριερίστες της γραφειοκρατίας με πτυχία στην Ιταλία και διάφορες φωτογραφικές διατάξεις – με ένα θράσος επιστημονικό να καταργήσουν νεκροψίες – νεκροτομές. Παραπλάνησαν τη δικαιοσύνη».

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε ότι «η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι σημαντική. Σημαντικοί είναι οι αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες».

Οπως ανέφερε η δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και όπως είπε «δεν έχω δει αθώο να καταδικάζεται».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.