Βέροια: «Η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι» – Η 29χρονη μητέρα μιλά μέσα από τα κρατητήρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν πήγε με το 11 μηνών βρέφος της στο Φράγμα του Αλιάκμονα, δίνει η 29χρονη μητέρα από την Βέροια, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η υπόθεση του βρέφους που έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. Η 29χρονη μητέρα πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή για την κατηγορία που την βαρύνει, ενώ η υπεράσπισή της πιθανόν να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η ίδια, μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια, αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το παιδί ξέφυγε της προσοχής της, μπουσούλησε και έπεσε μόνο του στο ποτάμι. Όπως λέει, η ίδια δεν μπορούσε να πέσει στο νερό για να την βγάλει.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή LIVE NEWS, η 29χρονη αναφέρει τα εξής:

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό.

Μετά δεν… δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.