Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας θέλει να φανεί «trendy» και κινδυνεύει να καταλήξει «cringy»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Αυτή είναι η απάντηση η δική σας σε κάποιους που αντί για λύσεις προτιμούν σποτάκια με «how to», χωρίς όμως να έχουν το «know-how». Και μάλιστα με πρωταγωνιστή έναν αρχηγό που θέλει να φανεί «trendy» αλλά κινδυνεύει να καταλήξει, όπως θα έλεγαν τα παιδιά μου, «cringy»»

Έγιναν πολλά για τους νέους στους 42 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ μένουν να γίνουν περισσότερα τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση «European Youth Day» που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ.

Know-how

Μάλιστα ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα  για τους νέους, είπε απευθυνόμενος στα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για τη διοργάνωση της συγκεκρκιμένης εκδήλωσης:

«Αυτή είναι η απάντηση η δική σας σε κάποιους που αντί για λύσεις προτιμούν σποτάκια με «how to», χωρίς όμως να έχουν το «know-how». Και μάλιστα με πρωταγωνιστή έναν αρχηγό που θέλει να φανεί «trendy» αλλά κινδυνεύει να καταλήξει, όπως θα έλεγαν τα παιδιά μου, «cringy»».

Σας χρειάζομαι δίπλα μου

Ενόψει των εκλογών ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας χρειάζομαι, σας θέλω δίπλα μου, να ταξιδέψουμε παντού το μήνυμα ότι όπως χθες λέγαμε το είπαμε και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το κάναμε, έτσι και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ό,τι λέμε κι ό,τι θα πούμε για τη δεύτερη τετραετία θα το κάνουμε».

Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι δεν «δεν μπορούμε να ρισκάρουμε περιπέτειες ακυβερνησίας» συμπληρώνοντας ότι «η παγίδα της απλής αναλογικής πρέπει να μετατραπεί σε εφαλτήριο νίκης, ώστε από «νάρκη, για μία δεύτερη φορά στη συμφορά», να γίνει «ισχυρή εντολή για δεύτερη εντολή στην προκοπή».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.