Κόρινθος: Οι αστυνομικοί έσωσαν 3χρονο παιδί και συγκίνησαν τους γονείς του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αστυνομία έδειξε για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της. Το έζησαν οι γονείς ενός τρίχρονου παιδιού στην Κόρινθο, που έπρεπε να μεταφερθεί ταχύτατα σε νοσοκομείο…

Οι αστυνομικοί βοήθησαν και το παιδί είναι πλέον καλά στην υγεία του. Η Κόρινθος συζητάει τα όσα έγιναν την Τρίτη, όταν ένα μικρό αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο της πόλης. Οι αστυνομικοί άνοιγαν δρόμο και το παιδί έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά. Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι γιατροί, με τους γονείς του μικρού να δηλώνουν συγκινημένοι από αυτά που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βέλου – Βόχας, έστησαν γέφυρα σωτηρίας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά ενός 3χρονου παιδιού. Η επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή του παιδιού πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας, χθες Τρίτη 10 Ιανουαρίου του 2022

Το αγοράκι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, με τους γονείς του παιδιού να ενημερώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να συνδράμουν στο περιστατικό. Άμεσα, το πλήρωμα του περιπολικού συνόδευσε με ασφάλεια και σε χρόνο ρεκόρ το 3χρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν περίθαλψη και πλέον το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους αστυνομικούς προσφέροντάς τους ένα κουτί γλυκά. Μια ακόμη πράξη ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους, προσφέροντας ασφάλεια στους πολίτες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.