«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πατήρ Αντώνιος δεν θα πάει στο δικαστήριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος των δύο ανηλίκων έχει κληθεί για τη Δευτέρα (09.01.2023) ο πατήρ Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο πατήρ Αντώνιος θεωρείται ύποπτος για κακουργηματική ασέλγεια σε ανηλίκους που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά από σχετικές καταγγελίες που έχουν γίνει.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο πατήρ Αντώνιος δεν θα παραστεί ενώπιων των Εισαγγελέων. Θα είναι ωστόσο παρόντες οι τρεις δικηγόροι του, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία δύο ή τριών εβδομάδων προκειμένου να έχουν χρόνο να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο πατήρ Αντώνιος είχε λάβει προθεσμία για τις 9 Ιανουαρίου από τους Εισαγγελείς Ανηλίκων, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πέρα από την κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες άλλων τροφίμων της Κιβωτού.

Την ίδια ώρα έρευνες γίνονται και για τρεις υπαλλήλους της Κιβωτού του Κόσμου που κατηγορούνται για σωματική κακοποίηση των τροφίμων, οι οποίοι έχουν λάβει προθεσμία ώστε να δώσουν τη Δευτέρα ανωμοτί κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.