Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Καλαμάτα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 38χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» ή «Gus». Το έγκλημα είχε γίνει το πρωί της 20ης Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα στην Καλαμάτα ο 38χρονος άνδρας από την Αλβανία θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία».

Ο 38χρονος κατηγορείται ότι το πρωί της 20ης Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στην Καλαμάτα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικανό» ή «Gus».

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, o 38χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα τού είχε πουλήσει νοθευμένη κοκαΐνη και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Αυτός – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 38χρονου – ήταν και ο λόγος που ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις και «εκμεταλλεύτηκε» το ραντεβού που έκλεισε ο 22χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του για να αγοράσει κοκαΐνη από τον «Αμερικανό».

Όσο για το φονικό όπλο, ένα εννιάρι πιστόλι, ισχυρίστηκε πως το κουβαλούσε πάντα μαζί του και ότι αν ήθελε να τον σκοτώσει δεν θα τον πυροβολούσε στο πόδι στο κέντρο της Καλαμάτας με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.