Κακοκαιρία: Καθίζηση στη Χαριλάου Τρικούπη – Πού έχει διακοπή κυκλοφορίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλειστή είναι η οδός Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας, με τη διακοπή κυκλοφορίας να τίθεται σε ισχύ λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Λόγω της κακοκαιρίας, η Τροχαία ενημερώνει διαρκώς για πιθανές αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η διακοπή κυκλοφορίας στη Χαριλάου Τρικούπη έχει τεθεί σε ισχύ από την Τροχαία από το ύψος της οδού Ναβαρίνου και πάνω, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Όπως φαίνεται, ούτε οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας έμειναν αλώβητοι από την κακοκαιρία που πλήττει τόσο την Αττική όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διακοπή κυκλοφορίας στη Ραφήνα στο γεφυράκι «Βάρδας»

Ακόμη, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, εντοπίζονται προβλήματα και στη Ραφήνα. Συγκεκριμένα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο γεφυράκι «Βάρδας», στο ρεύμα προς Λεωφόρο Μαραθώνος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα τέθηκε σε ισχύ διακοπή κυκλοφορίας και στο Αλεποχώρι. Η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου – Σκίνου και για τα δύο ρεύματα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ικαρίας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και υπερχείλισης υδάτων.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για διακοπές κυκλοφορίας και δυσχερείς συνθήκες οδήγησης λόγω της κακοκαιρίας σε όλη την Ελλάδα, από τις 17:00 και μετά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.