Βασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός και το πρόβλημα υγείας – «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Τερλέγκας έχασε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη. Ο πλειστηριασμός έγινε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πρώτη τιμή προσφοράς ήταν 170.000 ευρώ και τελικά πουλήθηκε 170.001 ευρώ.

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για το τι συνέβη τελικά με το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη και συγκινεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Το 2006 τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή µου είπαν: “Θα φτιάξουμε τέσσερις µεζονέτες. Θες τη µία;”. Τους απάντησα “όχι”. Τότε µου είπαν: “Σε παρακαλούμε, βγάζεις τόσα χρήματα, πάρε τη µία” και αναγκάστηκα και την πήρα – δεν ήθελα να την πάρω. Μου έβγαλαν ένα δάνειο αξίας 460.000 ευρώ από μια τράπεζα. Τότε η δουλειά µου πήγαινε πολύ καλά. Το σπίτι δεν είχε φτιαχτεί ακόμη.

Αγοράσαμε το οικόπεδο και μετά θα χτίζανε και έπειτα από πέντε χρόνια θα µου το παρέδιδαν. Έλα όμως που εγώ έπαθα στην πορεία κάτι πολύ σοβαρό µε την υγεία µου και γλύτωσα από θαύμα. Έπαθα πανικούς, στη συνέχεια έμφραγμα, μετά έκανα επέμβαση καρδιάς – και τα άλλα δύο αδέλφια µου έχουν κάνει. Αλλά πρώτος εγώ, σε πολύ νεαρή ηλικία. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο. Μετά ξενέρωσα και είπα: “Ας το πάρουν, τι µε νοιάζει εμένα; Εγώ είμαι από τα Καλάβρυτα”.

Αφού δεν μπορούσα να το ξεπληρώσω, το πήραν. Τι, να σου πω; Ψέματα; Το 2012 δεν είχε τελειώσει το σπίτι ακόμη. Από το 2006 μέχρι το 2012 εγώ πλήρωνα κανονικά. Το 2012 παθαίνω το πρώτο ισχαιµικό και τρέχω, προλαβαίνω, στο Ιατρικό κάνω δύο στεντ και ύστερα από δύο χρόνια βουλώνουν τα στεντ και πηγαίνω στο Ωνάσειο και κάνω επέμβαση καρδιάς. Τι να δουλέψω; Τι να πληρώσω; ∆εν μπορούσα να πληρώσω, γιατί δεν δούλευα.

Μετά ήρθε η κρίση. Και κάθισα και σκέφτηκα: Θα κάτσω εγώ να πεθάνω για το σπίτι; ∆εν έχασα κανένα σπίτι, κέρδισα τη ζωή µου. ∆εν ήταν μεγάλη δόση. Μου το είχαν φτιάξει έτσι ώστε να μπορώ να πληρώνω. Το σπίτι μου το πήραν πριν από λίγες μέρες. Εγώ είμαι από τα Καλάβρυτα, στην Πελοπόννησο, δεν είχα καμιά δουλειά να αγοράσω σπίτι στη Θεσσαλονίκη» εξηγεί ο Βασίλης Τερλέγκας.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.