Νίκος Γαλανός: «Η προσωπική ζωή του ηθοποιού δεν πρέπει να αφορά τον θεατή»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ελένη» έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) ο Νίκος Γαλανός, που και φέτος απολαμβάνουμε στο ρόλο του Ισίδωρου στη «Γη της Ελιάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της χρονιάς στην Ελένη Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά του MEGA, στις προσωπικές σχέσεις και έδωσε ένα μεγάλο spoiler.

Όπως είπε, πλέον ο ρόλος του Ισίδωρου έχει «μαλακώσει» καθώς το κοινό τον έβριζε έντονα στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης. «Ήμουν πολύ κακός, έβριζα τους πάντες και το χαιρόμουν, γι’ αυτό και είμαι σε αυτή τη δουλειά», εξήγησε.

«Υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με τους ήρωες των σειρών. Στην περίπτωση τη δική μου επειδή τα “έβαζα” με αγαπημένους ήρωες της σειράς, μετά έβριζαν εμένα» συμπλήρωσε.

Μετά απ’ όλα αυτά, όπως αποκάλυψε, συζήτησαν με τη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου, να «μαλακώσουν» λίγο τον χαρακτήρα του ρόλου του. «Με τη Βάνα είμαστε φίλοι 40 χρόνια και πάνω», δήλωσε ο ίδιος.

«Κάποια πράγματα γίνονται είτε το θέλεις, είτε όχι»

Μιλώντας για τα χρόνια που σπούδαζε στη Δραματική Σχολή και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής είπε πως έχει σημασία να κάνει αυτό που αγαπά και πως τον θεατή τον ενδιαφέρει η δουλειά του κάθε ηθοποιού. «Η προσωπική ζωή του ηθοποιού και του κάθε καλλιτέχνη δεν πρέπει να αφορά τον θεατή», πρόσθεσε.

«Πιστεύω πως κάποια πράγματα γίνονται ή θα γίνουν είτε το θέλεις είτε όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, εξηγώντας πως αποτελεί μία φιλοσοφία ζωής. «Υπάρχει κάτι από πριν, υπάρχει και κάτι στο μέλλον, πέρα από αυτό που βλέπουμε τώρα», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος πιστεύει πως όλες οι προσωπικές σχέσεις μας έρχονται από το παρελθόν, γίνονται στο τώρα και μπορεί να γίνονται στο μέλλον.

«Έχω απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και δεν απασχολούν το μυαλό μου…υπάρχουν όμως και πράγματα πολύ δυνατά, όπως ο θάνατος. Ο θάνατος είναι μία κατάσταση πολύ δυνατή που σοκαριζόμαστε…», σημείωσε.

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την εξέλιξη της σειράς. Αναφορικά με τη Βασιλική αποκάλυψε πως θα κάνει αίτηση διαζυγίου. «Με την Αγγελική, την εγγονή μου θα γίνει μία μάχη αλλά τελικά θα την κερδίσουμε και θα την πάρουμε», κατέληξε.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.